Annonce:

Annonce:

Novasol køber op i Holland

Styrker markedsposition ved opkøb af konkurrenten Strandbergen.

Novasol har i forvejen en portefølje på cirka 860 ferieejendomme i Holland, og har nu opkøbt konkurrenten Strandbergen, som ifølge en pressemeddelelse administrerer udlejning af 137 ejendomme.

Ifølge en fælles pressemeddelelse er opkøbet ”et strategisk skridt”, der skal styrke feriehusudlejerens position på det hollandske marked. De tidligere ejere af Strandbergen, Frank Bilsen og Gabriele Gettz,fortsætter i den opkøbte hollandske virksomhed i en overgangsperiode.

Ifølge Per Brogaard, der er CCO i Novasol, er Holland et vækstmarked for Novasol: ” vi har oplevet en solid stigning i både antallet af gæster og husejere gennem de seneste par år. Corona-krisen har været en udfordring for branchen, men interessen for private ferieudlejningsboliger er vokset under krisen. Derfor aner vi nu en god mulighed for at drage fordel af den øgede efterspørgsel, som vi forventer at se, når vi forhåbentlig begynder at komme ud af pandemien,” siger han i pressemeddelelsen.

Novasol er, med hovedkontor i Danmark, en storspiller på feriehusmarkedet med omkring 50.000 ferieboliger i sin portefølje. Selskabet var oprindeligt dansk, men ejes i dag af britiske Awaze Group, som også ejer brands som Landal Greenparks, Hoseasons og Cottages.com.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.