Annonce:

Annonce:

New York: Tag på ferie her og få en gratis vaccine

”Vaxication” tilbud skal skaffe turisterne tilbage til den amerikanske millionby fra sensommeren.

Bystyret i New York er klar med en opsigtsvækkende plan for at genoplive turismen i storbyen: Turister, der ikke er vaccineret, kan få et gratis stik med Johnson & Johnson’s Covid 19 vaccine, der som den foreløbigt eneste kun skal gives med et enkelt stik.

Udenlandske turister, som tager imod tilbuddet, behøver ikke engang spilde en fuld feriedag på at få vaccinen. Ifølge byens borgmester, Bill de Blasio, bliver der posteret mobile vaccinationsenheder ved Times Square, Brooklyn Bridge Park og andre populære turistattraktioner, hvor kan få vaccinen med forventet meget kort ventetid.

Det nye tiltag, der målrettet sigter efter at få turisterne tilbage til storbyen fra sensommeren, bakkes op med en 30 mio. USD stor marketingkampagne, og kommer samtidig med at Covid 19 restriktionerne i storbyen gradvist lempes. Restauranter, teatre og butikker åbner således i en kommende tid, så eksempelvis Broadway shows kan besøges i fulde teatersale fra september, lyder planen.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.