Annonce:

Annonce:

Medie: Thomas Cook genopstår inden længe

Brandet bag den konkursramte rejsekoncern ventes taget i brug igen i løbet af kort tid, melder britiske Sky News.

Som en Fugl Fønix ventes Thomas Cook at genopstå som rejsebureau, i første omgang på det britiske marked. Det rapporterer TV-stationen Sky News.

Det er den tidligere storaktionær i den konkursramte Thomas Cook-koncern, kinesiske Fosun, som ventes at stå bag relanceringen af brandet. Ifølge Sky News afventer Fosun kun nogle myndighedsgodkendelser, før navnet Thomas Cook igen vil sælge rejser på det engelske marked.

Thomas Cook var blandt Europas største rejsevirksomheder da koncernen gik konkurs i oktober sidste år. Dengang var det netop storaktionæren Fosun, der ikke ville tilføre yderligere kapital til den nødlidende virksomhed. I Skandinavien betød konkursen et tumultarisk ejerskifte for charterarrangørerne Spies og Ving, samt stor usikkerhed omkring flyselskabet Thomas Cook Airlines. Både rejsearrangører og flyselskab blev til sidst overtaget af et konsortium anført af norske Petter Stordalen.

Fosun købte efterfølgende rettighederne til Thomas Cook-navnet ud af konkursboet for 11 mio. GBP.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.