Annonce:

Annonce:

Har aflyst eventfester for 50.000 mennesker: “Det bliver værre”

"Fra marts til Nytår har vi aflyst events, fester og jubilæer for over 50.000 mennesker.

INGEN holder events og fester nu. Jeg tror først, at tingene begynder at blive normale i 2022. Hele eventbranchen styrtbløder , og det bliver værre til efteråret, når der kommer endnu flere fyringer, siger Mikael Rodkjær,  Adm. direktør og ejer af Rodkjær Event, at af Danmark største og førende eventbureauer.

Har var en af udstillerne på eventmessen EXPO 2020 i Forum i København.

“Vi har været her i to dage, og vi har fået masser af venlige henvendelser, men ikke en eneste ordre,” siger Mikael Rodkjær til Travel News.

I foråret havde vi en periode på seks uger, hvor jeg hver eneste dag fik nej til nye ordre. Novo Nordisk har aflyst deres årlige fest med 10.000 deltagere i august, Grundfos har aflyst med 7.500 osv.

Vi havde et firma, som ville arrangere en firmafest. Men medarbejderne sagde nej tak. De turde ikke deltage. Et andet firma ringede og bestilte en fest til 60 om mandagen. De ringere to dage senere og aflyste. Det har ikke gjort det bedre, at der konstant har været usikkerhed om der måtte værre 100, 200 eller 500 til en fest.”

Da Mette Frederiksen lukkede Danmark ned den 13. marts, sov jeg ikke hele natten. Jeg har grædt, og jeg har været vred, og håbede, at når vi kom til august, ville alting gå bedre. Det gjorde det ikke.

Jeg har personligt tabt 3,5 million kroner fra min pension, og nu har jeg snart ikke flere penge.

Vi har beholdt alle 10 medarbejdere i firmaet, nogle medarbejdere som har været her i 16-17 år.  Men nu tror jeg snart ikke, at det går længere. Vi har forsøgt alle mulige ting. Men hvis vi ikke har nogle indtægter, kan det jo ikke gå,” siger Rodkjær.

“Jeg tror dette bliver rigtigt hårdt. Det vil tage rigtig lang tid, og vi er lige startet,” siger Mikael Rodkjær.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.