Annonce:

Annonce:

Charterselskaber: Udsolgt i efterårsferien

Næste uges efterårsferie har givet et løft til de store charterselskaber. Ekstrafly indsat, og alt meldes solgt.

Til Ekstrabladet siger Mikkel Hansen, kommunikationschef i TUI, at man formentlig havde kunnet sælge endnu flere rejser, og melder om kunder, der har kontaktet selskabet for at høre om de kunne købe ”et eller andet”. Spis Rejsers kommunikationschef, Lisbeth Nedergaard, tegner overfor avisen et tilsvarende billede og siger, at Spies i uge 42 sender ca. 3.000 danskere på charterrejse til primært Grækenland og Cypern.

Hos TUI indsatte man i begyndelsen af september tre ekstra flyafgange, og dermed har der kun været få uger til at fylde flyene. Det er, ifølge Mikkel Hansen en ny situation for charteroperatøren, som for øjeblikket sælger 85% af alle bookinger med afgang indenfor seks uger fra de bliver sat til salg.

”Det har været en udfordring, t vi pludselig hr haft få uger til t fylde vores afgange op, hvor vi normalt har flere måneder” lyder det fra TUI’ kommunikationschef. Han tilføjer, at bedre afbestillingsmuligheder for den enkelte forbruger har gjort det mere trygt for danskerne at bestille udlandsrejsen med kort frist til afrejse under Corona-pandemien.

Hos Apollo vurderer kommunikationschef Glenn Bisgaard ligeledes, at efterårsferien er tæt på udsolgt. Så sent som tirsdag satte charterselskabet to ekstra flyafgange til Grækenland på markedet, og ifølge kommunikationschefen er der i dag torsdag, kun ca. 100 billetter tilbage.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.