Bravo Tours tester nyt fitnessprogram

Flere og flere danskere trækker i fitnesstøjet på ferien, og nu tester Bravo Tours et nyt koncept hos danskerne sammen med AeorobicWeekends. Konceptet kalder de “Fitness og Fun Week”, som skal forene aktiviteter med hyggeligt samvær, sol og varme.

Den 12. december tester Bravo Tours et nyt fitnessprogram på La Palma. De vil kombinere yoga og crossfit med cava og mingle i et nyt aktivt feriekoncept til danskerne: Fitness og Fun Week. Konceptet går i al sin enkelthed ud på at samle 100-200 gæster under varmere himmelstrøg til dage fyldt med masser af aktiviteter i selskab med bl.a. danske instruktører.

– Vi mærker en stigende efterspørgsel hos danskerne på aktive ferier, hvor alle niveauer og aldre kan være med. Det får man muligheden sammen med os – alle aktiviteter indgår i prisen, og man kan selv sammensætte ugens program ud fra mere end 100 spændende aktiviteter, fortæller Bravo Tours-direktøren, Peder Hornshøj.

AerobicWeekends har eksisteret i flere år og gennemtestet programmet på mange destinationer, men aldrig på La Palma.

Fitnessprogrammet testes igen til marts, inden det er planen, at det skal køre i 10 uger henover efteråret og vinteren i 2020/2021.

Kommentarer är stängda.