Apollo åbner nyt hotel på Lesvos

Rejsearrangøren Apollo har annonceret deres andet hotel med deres nye Apollo Mondo Boutique-koncept. Hotellet kommer til at ligge på den græske ø Lesvos med fokus på en lokal oplevelse.

Lokal græsk stemning og madkultur med strand, morgenyoga og en morgenmadsbuffet. Alt det er, hvad Apollo har samlet på deres helt nye Apollo Mondo Boutique hotel Porto Plomari, som ligger ved Det Ægæiske Hav i udkanten af den lille græske havneby Plomari.

Hotellet, som er Apollos seneste satsning på den græske ø Lesvos (i folkemunde også kendt som Lesbos), er indrettet i en tidligere fabriksbygning til en sæbe- og olivenfabrik.

Filosofien omkring Mondo Boutique-konceptet er, at maden, der serveres på hotellet, skal have et lokalt og traditionelt islæt. På det nye hotel tager restauranten udgangspunkt i det traditionelle græske køkken, og køkkenet er primært baseret på lokale råvarer, der er lokalt producerede.

– Med det helt nye Mondo Boutique hotel giver vi for alvor vores rejsende det, som de vil have. Samtidig med, at vi får endnu et hotel, der leverer den ægte Apollo DNA.

– Man får det lokale islæt, hvor man virkelig føler, at man er rejst til Lesvos og smager og mærker det område, som man besøger, kombineret med alle de bekvemmeligheder, som man kan forvente af et 4+-stjernet hotel, fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Hotellet stræber efter at være roligt og er derfor for voksne. Der vil være mulighed for morgenyoga fem dage om ugen, ugentlige træningsprogrammer, gruppetræning, vandreture eller et fitnesscenter med udsigt til havet.

Porto Plomari er det andet Apollo Mondo Boutique hotel, der er lanceret i den nye Mondo Boutique-kategori. Udover Porto Plomari findes også Isola Verde i Sivota.

Kommentarer är stängda.