Annonce:

Annonce:

USA advarer mod rejser til Danmark

På grund af en øget stigning i antallet af personer, der smittes med COVID-19 i Danmark og Tyskland, udsendte USA en rejsevejledning, der advarer sine borgere mod at rejse til begge lande. Det amerikanske udenrigsministerium sagde mandag, at der blev udstedt en niveau 4 advarsel for Danmark og Tyskland.

De to lande oplevede deres niveau stige efter en kraftig stigning i antallet af mennesker, der blev smittet med coronavirus. En advarsel på niveau 4 er det højeste advarselsniveau, som Udenrigsministeriet udsteder. Amerikanske statsborgere rådes til at undgå alle rejser til Danmark og Tyskland, indtil advarselsniveauet er sænket eller fjernet.

I sin rejseadvarsel til amerikanere, der ønsker at besøge Danmark og Tyskland, tilføjede CDC, at risikoen for at få COVID-19 og blive meget syg er reduceret, hvis du er fuldt vaccineret med en godkendt vaccine.

Selvom mere end 70 % af befolkningen i Tyskland og Danmark er blevet vaccineret, et tal, der kan sammenlignes med USA, er infektionsraten i Europa meget højere. I løbet af de sidste 24 timer har Tyskland registreret mere end 68.000 tilfælde.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.