Annonce:

Annonce:

Tivoli lukker resten af året

Aflyser julemarked og lukker helt på grund af Corona-restriktioner

Regeringens delvise nedlukning i 38 kommuner, hvoraf en stor del ligger på Sjælland, har ført til at ledelsen i Tivoli har besluttet at lukke forlystelseshaven helt resten af i år. Tivoli kunne godt have holdt sine udendørs forlystelser og det traditionelle julemarked åbent, men med udsigten til at skulle lukke samtlige indendørs forlystelser og serveringssteder har ledelsen vurderet, at en total lukning er at foretrække.

Havn er lukket fra og med i dag onsdag, hvor de nye restriktioner træder i kraft. Ifølge en pressemeddelelse fra forlystelseshaven vil man nu i stedet planlægge efter ”et brag af en åbning” til påsken næste år.

Med den uforudsete decemberlukning bliver Tivolis forventede underskud for 2020 en smule større, end selskabet bag forlystelseshaven tidligere har meldt ud. Tidligere ventede man et underskud på mellem 150 og 180 mio. kr. i underskud for hele året, men det tal opjusteres nu til mindst 185 mio. kr.

Med i det forventede underskud er forventningen om fortsat at modtage kompensation for faste omkostninger samt delvis lønkompensation fra starten. I juni fyrede Tivoli 440 ansatte, svarende til 20% af medarbejderstaben, med Corona-krisen og underskud som begrundelse.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.