Annonce:

Annonce:

Tivoli bedst i Norden og nr. syv på verdensplan

Tivoli i København er valgt til Nordens bedste forlystelsespark.

Det er Tripadvisor, som på grundlag af rejseanmeldelser, har valgt det bedste indenfor bl.a. forlystelsesparker i hele verden i Travelers Choice “Best of the Best.”

På listen over de bedste 25 parker i verden vandt Magic Kingdom Park, Disneys park i Orlando, Florida, USA, mens Tivoli blev nr syv. Ingen andre parker er med fra Norden.

 

Fire på listen

På listen over de 25 bedste parker i Europa blev Tivoli nummer to, kun slået af Puy du Fou, Les Epesses i Frankrig.

”I Tivoli har vi fokus på at skabe et både betagende og trygt besøg for vores gæster. I et år, hvor der kan være langt mellem de gode nyheder, er vi uendelig glade og stolte over, at gæster fra hele verden har kåret Tivoli som den bedste forlystelsespark i Norden og som den 7. bedste i verden” siger Michala Svane, salgs- og marketing Tivoli til Travel News.

“Nu glæder vi os til at byde vores gæster velkommen til Halloween og Jul i Tivoli og forhåbentlig fortsat skabe de gode gæsteoplevelser, der har sikret Tivoli en plads blandt de allerbedste.”

 

Fire fra Danmark

På listen over de 25 bedste i Europa er Danmark fint placeret med fire parker.

Tivoli som nummer to, nummer 10 Faarup Sommerland, Blokhus, nr. 11 Djurs Sommerland, Nimtofte, og nummer 17 Legoland i Billund.

Først som nummer 15 ligger Liseberg i Gøteborg, Sverige. Ingen forlystelsesparker fra Norge og Finland er med på listen.

 

25.900 anmeldelser

Tripadvisor har 25.900 anmeldelser om Tivoli, som bliver udråbt til at være anden-bedste aktivitet i København, kun slået af Nyhavn og med Rosenborg Slot som nummer tre.

Ud af de 25.900 siger 22.000 at Tivoli er Fremragende eller Rigtig god, men 1045 siger, at den gamle have er Dårlig eller Frygtelig.

I Sverige er Liseberg i Gøteborg nr 2 ud af 135 aktiviteter i Gøteborg. Nummer et er Gøteborgs sydlige øhav.

Liseberg, med den tidligere direktør fra Tivoli Andreas Andersen som topchef,  har fået 4.280 anmeldelser. Her siger 3900 at parken er Fremragende eller Rigtig god, mens 122 siger Dårlig eller Frygtelig.

 

Kvalitet og kvantitet

Tripadvisor er verdens største rejseplatform med 463 millioner rejsende om måneden og 859 millioner anmeldelser fra i 49 lande. Tripadvisor har hovedkontor i Needham, Massachusetts, USA.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.