Annonce:

Annonce:

Regeringsudspil: Ny mia-hjælp til oplevelsesindustrien

Regeringsudspil til ny sommerpakke løber op i 1,6 mia. Oppositionen er skeptisk og kalder udspillet ”forkert medicin”.

Folketingets partier vil i dag indlede forhandlinger om en sommerpakke til oplevelsesindustrien. Ifølge TV2 News sker det med udgangspunkt i et regeringsudspil, der afsætter 1,6 mia. kr. til oplevelsesindustrien under eet, herunder mindst 400 mio. kr. til hoteller og restauranter.

Udspillet bliver dog fra starten mødt med skepsis af oppositionen. Venstres forhandler, Martin Geertsen, betegner således regeringens forslag som ”den forkerte medicin”. Geertsen siger, at der i højere grad er brug for, at politikerne lader virksomhederne tjene deres penge selv, frem for at blive ed med at uddele hjælpepakker.

Det er blandt andet regeringens udbredte krav om brug af Corona-pas, som Venstre mener er gået for vidt. Martin Geertsen henviser bl.a. til Fittness centrene, som trods muligheden i vidt omfang undlader at genåbne, simpelthen fordi man ikke har økonomisk mulighed for at efterleve krave om kontrol af brugernes Corona-pas.

Venstres forhandler understreger dog, at man på trods af den nævnte skepsis ”går konstruktivt ind til forhandlingerne”.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.