Annonce:

Annonce:

Prins Harry planlægger et nyt system for bæredygtige rejser

Det globale netværk Travalyst, som er grundlagt af Prins Harry (hertugen af Sussex), meddelte i sidste uge, at der i øjeblikket udvikles på en ny bæredygtighedsstandard, der skal fungere som en guide til evaluering af bæredygtighedsinitiativer i rejse- og turistbranchen.

Travalyst har udarbejdet tre sæt retningslinjer for henholdsvis overnatning, luftfart og oplevelser, der nu skal gøre det nemmere at implementere og skalere til det bredest mulige udvalg af rejseudbydere.

Retningslinjerne skal nu igennem de første stadier af validering i branchen, herunder præsenteres på rundbordsmøder hvor der bliver givet feedback fra vigtige interessenter.

Rammerne skal tjene som grundlag for et muligt klassificeringssystem, som alle, der har booket en ferie eller rejse, skal genkendes på alle platforme. Målet er at fremhæve rejsearrangører, der allerede har bæredygtighedsrutiner og give kunderne en nemmere måde at identificere mere bæredygtige rejsealternativer.

– Vi ved fra vores research, at 82% af vores overnatningspartnere er interesseret i at samarbejde med os om bæredygtighed, og at 87% af rejsende fra hele verden mener, at det er vigtigt at overveje bæredygtige overnatningssteder, når man rejser, siger Gillian Tans, Chairwoman hos Booking.com, i en pressemeddelelse.

– På trods af den enorme interesse fra begge sider ved størstedelen af forbrugerne stadig ikke, hvor de skal starte. Selvom 70% af de rejsende siger, at de ville være mere tilbøjelige til at booke et ophold, der er miljøvenligt, kan vi også se, at 72% af dem ikke engang ved, at der findes miljøcertifikater. Dette giver os en kæmpe mulighed, som en del af Travalyst, for at hjælpe flere overnatningsudbydere med at vise deres bæredygtige tiltag og samtidig gøre det nemmere for de rejsende at finde og booke deres overnatningssteder, siger hun.

Travalyst blev stiftet i 2019 af Prins Harry i samarbejde med Booking.com, Skyscanner, Tripadvisor, Trip.com og Visa for at igangsætte initiativer i rejsebranchen.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.