Annonce:

Annonce:

Ny Nordenchef for Switzerland Convention Bureau

Svenske Hanna Rolfer Wrangö har erfaring med fra bl.a. turistorganisationen Visit Stockholm.

”Schweiz står for kvalitet og effektivitet, men for mig er det også den klare relation man har til naturen, der spiller ind. Min målsætning er at inspirere og lette tilrettelæggelsen af holdbare møder, der giver mening” udtaler Hanna Rolfer Wrangö i en pressemeddelelse.

Den seneste måned har Shweiz gradvist indledt ophævelsen af de restriktioner, an indførte for at begrænse spredningen af Covid 19 virus. Hotelerhvervet har satset markant på at genoprette turismen, og man forbereder sig på et voksende antal gæster fra primært de nærmeste nabolande. Dermed vil branchen være godt i gang når rejsende fra Norden begynder at rejse til landet igen.

”Vi ser at flere aktører, som tidligere har aflyst deres events, nu planlægger at gennemføre dem i en ikke alt for fjern fremtid. Jeg ser frem til at fungere som linket mellem branchen i Schweiz og møde- og eventarrangører i Norden” siger Hanna Rolfer Wrangö.

Switzerland Convention & Incentive Bureau er en del af Switzerland Tourism, Schweitz’ nationale turistorganisation, som er repræsenteret med 33 kontorer på 22 markeder, verden over. Organisationens formål er at markedsføre Schweiz som både en feriedestination og destination for kongresser og møder.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.