Annonce:

Annonce:

Novasol køber bornholmsk konkurrent

Bliver dominerende feriehusudlejer på solskinsøen efter overtagelsen af Bornholmtours.

Sammenlægningen af Novasol på Bornholm og udlejningsbureauet Bornholmtours gør Novasol til den ubestridt største udlejer af ferieboliger på øen, med i alt 1.160 ferieboliger i programmet, oplyser Novasol i en pressemeddelelse.

Ifølge den nye storspiller på det bornholmske udlejningsmarked vil opkøbet gavne turismen til solskinsøen generelt, fordi Novarols internationale markedsføring af bornholmske feriehuse vil give øget internationalt fokus hos udenlandske turister.

Ifølge feriehusmastodonten er opkøbet en del af Novasol’s strategi om både organisk vækst og vækst gennem opkøb af konkurrerende udlejningsbureauer. Således, skriver novasol i sin pressemeddelelse, er det en ”forhåbning … at den kommende tid giver mulighed for flere strategiske opkøb i såvel Danmark som i udlandet”.

De hidtidige ejere af Bornholmtours, Lars Espersen og Kirstin Blomgren, siger om salget til Novasol, at de efter 15 år i spidsen for den lokale feriehusudlejer glæder sig over salget: ”Vi har haft 15 fantastiske år i Bornholmtours og glæder os nu over, at virksomheden går videre med NOVASOL, og på den måde får større muskler på det meget konkurrenceprægede marked, vi arbejder i. Vi er glade for, at NOVASOL vil drive forretningen videre i vores ånd med fokus på service og lokalkendskab. Vi ser fusionen som en win-win-situation for både NOVASOL og Bornholmtours – og selvfølgelig for Bornholm som en stærk turistdestination,” siger Lars Espersen. Han suppleres af den anden nu tidligere medindehaver, Kirstin Blomgren: ”Med fusionen får vores husejere Bornholms stærkeste udlejningsbureau. Vi tror på, at matchet vil give vores feriehusejere, såvel som gæster, helt nye og unikke fordele. Vi er meget trygge ved overgangen – også for vores kompetente medarbejdere, som fortsat er forretningens vigtigste aktiv og styrke,” siger hun.

Novasol blev startet i København for 53 år siden, og ejes i dag af Awase-gruppen, der betegner sig som Europas største med i alt 110.000 ferieboliger på 600 europæiske destinationer i programmet. I Novasol-regi tilbydes omkring 50.000 ferieboliger i 22 lande i Europa.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.