Annonce:

Annonce:

Messecenter fyrer hver fjerde

Messecenter Herning opsiger 66 ansatte. Direktør angiver udløbet af lønkompensationsordningen som den direkte årsag til masseafskedigelsen.

Herning Messecenter, MCH, er så hårdt presset af følgerne af Corona-krisen, at den kommunale ejer har måttet tilføre frisk kapital til virksomheden, ved at købe tre tribuner på MCH Arena. Men selvom messe-koncernen dermed har fået tilført frisk kapital har det ikke været tilstrækkeligt til at undgå afskedigelser.

MCH oplyser således i en pressemeddelelse, at 66 ansatte bliver opsagt, svarende til hver fjerde af de ca. 250 medarbejdere i koncernen, som bl.a. arrangerer Danmarks største rejsemesse, Ferie For Alle.

”Det er en meget svær situation, vi står i, og den forværres yderligere af, at forberedelsestiden på vores arrangementer er meget lang. De stadigt gældende restriktioner samt usikkerheden omkring fremtiden betyder, at vi også har nedjusteret forventningerne til 2021 væsentligt”« forklarer direktør i MCH, Georg Sørensen, i pressemeddelelsen

Han tilføjer, at MCH har gjort brug af lønkompensationsordningen, som udløb den 29. august, ”mens vi håbede på positive meldinger og mere afklaring om fremtiden”.

”Ordningen har været den altafgørende årsag til, at vi har kunnet fastholde alle medarbejdere indtil nu” bekræfter han.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.