Manchester United og Malta indgår langvarigt samarbejde

Turismemyndigheden på Malta har underskrevet et langsigtet partnerskab med Manchester United. Samarbejdet er tænkt til at øge bevidstheden om Malta som en destination blandt alle klubbens fans – Blandt andet gennem eksponering på fodboldstadionet Old Trafford, som er hjemmebane for Manchester United og i fodboldklubbens mediekanaler, ifølge en pressemeddelelse.

Den verdenskendte fodboldklub Manchester United og Malta’s regering lancerede fredag ​​et langvarigt partnerskab med det formål at fremme Malta som en destination for alle fodboldklubbens fans.

Manchester Uniteds stærke relation til Malta har sine rødder i Maltese Supporters Club – klubben fejrede for nylig sit 60-års jubilæum og er en af ​​de ældste officielle fanklubber til Manchester United.

Som en del af samarbejdet vil Maltas turistmyndighed, Visit Malta, sammen med Manchester United inspirere klubbens fans over hele verden til at besøge og udforske Maltas mange rejseoplevelser. Det gør de blandt andet ved at tilbyde særlige specialtilbud. Samtidig får Visit Malta stærk eksponering til fodboldholdets hjemmekampe såvel som på klubbens digitale platforme, sociale medier og trykte medier.

 – Manchester United har stærke bånd til Malta og byder hundreder af maltesiske fans velkommen på Old Trafford hver sæson. Vi er stolte over at være associeret med landet og ser frem til at samarbejde med det maltesiske ministerium for turisme og den maltesiske turistmyndighed for at øge bevidstheden om destinationens mange kvaliteter blandt vores internationale fans, siger Sean Jefferson, ansvarlig for partnerskab i Manchester United.

Kommentarer är stängda.