Annonce:

Annonce:

Landal GreenParks solgt

Ferieudlejningskoncernen Awaze frasælger Landal GreenParks. Den nye ejer, Roompot, er endnu større på markedet for feriehuse i Europa.

Landal GreenParks sælges nu ud af Awaze koncernen, som også omfatter bl.a. Novasol, og senest har købt BornholmTours. Handlen, som afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse, sker for et beløb, som hverken køber eller sælger vil offentliggøre.

Landal er en kæde af ferieparker, med omkring 100 af slagsen i ni lande, nemlig Danmark, Belgien, Tyskland, England, Ungarn, Holland, Østrig, Tjekkiet og Schweitz.

Den nye ejer af kæden, Roompot, har i forvejen en portefølje på godt 200 ferieparker, og vokser således med omkring 30%, målt på antal lokationer, i forbindelse med overtagelsen af Landal GreenParks.

Topchefen i Landal GreenParks, Dirk Anbeek, er tilfreds med, at virksomheden er kommet på nye hænder. I en pressemeddelelse, siger Anbeek: ”Jeg er meget stolt over, hvordan vi har været i stand til at styrke Landal gennem de sidste tre år, hvor forretningen har udmærket sig på bæredygtighed og gæsteservice samtidig med, at der er sikret en stærk kommerciel vækst. Vi har også accelereret den internationale ekspansion med nye destinationer af høj kvalitet. Jeg vil gerne takke … alle, der arbejder hos Landal GreenParks og Awaze, for deres store indsats gennem de sidste år og for det, der er blevet opnået.”

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.