Ekspertgruppe skal finde politisk løsning for rejsebranchen

Erhvervsminister udpeger eksperter, der skal komme med forslag allerede i næste uge

Et bredt i Folketinget har besluttet at nedsætte en ekspertgruppe, der skal se på “alternative løsninger” for at hjælpe rejsebranchen. Det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Dermed tilkendegives det fra politisk hold, at den hidtidige hjælpepakke på 725 mio. kr. til branchen, ikke er tilstrækkelig.

Der bliver tale om en hurtigt-arbejdende gruppe af eksperter fra bank- og forsikringsverdenen, ministeriet, forbrugerorganisationen og branchen selv, der skal komme med forslag. Allerede i næste uge forventer Erhvervsminister Simon Kollerup at blive præsenteret for arbejdsgruppens første resultater.

Venstres erhvervsordfører, Torsten Schack, erkender, at det er svært at forestille sig en model, der ikke kommer til at koste flere penge for statskassen.

– Jeg deler opfattelsen af, at det er svært at se en model, der ikke betyder, at der vil ryge penge fra statskassen ind i ligningen for, at rejsebranchen kommer ud på den anden side, siger Schack til nyhedsbureauet Ritzau, og fortsætter: – Så jo, jeg er klar på, at vi med altovervejende sandsynlighed bliver præsenteret for modeller, der indbefatter, at staten udvider den økonomiske ramme over for branchen.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA