Dansk Industri udnævner chef for turisme og oplevelsesøkonomi

Turisme og oplevelsesøkonomi er i hastig udvikling. Derfor styrker Dansk Industri (DI) nu indsatsen på området og udnævner en chef for turisme og oplevelsesøkonomi.

Sune K. Jensen bliver chef for turisme og oplevelsesøkonomi i Dansk Industri.

– Vi sætter ekstra turbo på vores arbejde med at sikre turist- og oplevelseserhvervet de bedste mulige rammer at drive deres virksomhed ud fra.

– Vi oplever en stor interesse for at blive medlem af DI – ikke mindst inden for turismeområdet. Stadig flere kulturinstitutioner ser sig i stigende grad som en del af turisme- og oplevelseserhvervet, og en del af dem søger ind i DI for at få adgang til vores services og netværk, siger direktør Tine Roed.

Sune K. Jensen har gennem flere år arbejdet med turismeområdet i DI.

– Det er et superspændende område med mange forskellige typer af virksomheder lige fra forlystelsesparker, museer til messecentre.

– Der er især fire ting, som vores nye medlemmer lægger vægt på, når de vælger at melde sig ind i DI. Vores rådgivning, vores politiske gennemslagskraft, vores internationale fokus og vores netværket med andre centrale aktører inden for turist- og oplevelsesområdet. På alle de områder har DI rigtig meget at tilbyde, og jeg glæder mig til at styrke og udvikle den indsats, siger Sune K. Jensen.

Ifølge Sune Jensen skaber turismen eksportindtægter for cirka 55 mia. kr. i Danmark.

Kommentarer är stängda.