Barcelona og London lokker sæsonens fodboldfans

Fodboldssæsonen i de fodboldstore ligaer er skudt i gang. Særligt FC Barcelona og Tottenham på hjemmebane lokker, når far og søn (eller flere generationer) skal nyde en weekend i fodboldens tegn.

Siden Apollo lancerede deres weekendture til bl.a. London, Barcelona og Paris med fly, hotel og garanterede fodboldbilletter inkluderet, er det blevet en populær rejsepakke for særligt fædre, der skal introducere børnene for de store fodboldligaer.

Særligt Tottenhams kampe i London og FC Barcelonas hjemmekampe virker i denne sæson som trækplaster, når der skal arrangeres ture i fodboldens tegn. Det viser salgstal for sæsonen fra Apollo.

– Siden vi for 4-5 år siden lancerede vores fodboldrejser, har interessen været støt stigende. Det bliver aldrig et kæmpe marked for os, men vi har mange rejsende med særligt børn og unge eller hele familier, som gerne vil være sikret en fodboldbillet, når de begynder at planlægge. Og her differentierer vi os nok bare, fordi vi samarbejder med de officielle billetleverandører, og man derfor er sikret en billet til den kamp, man har udset sig, når man ender sin bestilling. Det er ofte specielt vigtigt, når man lover sine børn en helt særlig fodboldrejse, forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Rejsearrangøren gør det muligt at bestille hele fodboldrejsen med garanterede fodboldbilletter til bl.a. Champions League, La Liga og Premier League som en del af rejsen.

Kommentarer är stängda.