Airbnb lancerer Cooking Experiences

Nu præsenteres madlavning i Airbnb-oplevelser – en ny kategori af oplevelser, der giver adgang til de skjulte kulinariske traditioner for familier rundt om i verden.

Fra mormors opskrifter til traditionel usbekisk hjemmelavet mad – gæsterne kan nu få adgang til 3.000 unikke opskrifter, der normalt er forbeholdt venner og familier i over 75 lande i hele verden.

Gennem Airbnb Cooking Experiences præsenterer Airbnb en ny måde at forstå kultur på gennem mad. I modsætning til typiske madlavningskurser, der kan føles afskrækkende eller tidskrævende, er menneskelig kontakt kernen i enhver oplevelse.

Konceptet går helt enkelt ud på, at mennesker mødes for at lave mad og deler måltidet sammen. Lokale værter i form af familier, landmænd, konditorer og mange andre kan nu fremhæve den dybere betydning bag den mad, de spiser, lære traditionelle opskrifter og dele historier i intime miljøer rundt om i verden.

– Lige siden de allerførste gæster rejste med Airbnb, har vi indset, at det at spise sammen er nøglen, der åbner kulturer og skaber kontakter. Gennem Airbnb Cooking Experiences ønsker vi at genoplive traditionen for mennesker, der mødes for at lave mad og dele måltider ved at hjælpe med at bevare unikke opskrifter, der deles i køkkener med familier over hele verden, siger Brian Chesky, CEO og medstifter af Airbnb.

Kommentarer är stängda.