Annonce:

Annonce:

8 km kø ved den danske grænse

På mere end én måde er i dag en Genforeningsdag i Sønderjylland. Tyske ferierejsende holdt i kø fra morgenstunden for at komme til Danmark.

Mens Danmark i dag fejrer den officielle 100 års dag for Genforeningen i 1920 holder tyske turister i kilometerlange køer for at passere grænseovergangene, der også åbner for tyskerne i dag. Fra morgenstunden var der kødannelse ved grænseovergangen ved Kruså, som er en af de mest befærdede. Og kort før kl. 8 var køen for at komme ind i Danmark på over otte kilometer.

Allerede søndag forsøgte de første, feriehungrende turister fra nabolandet i Syd at slippe ind ”i utide”, men her var myndighederne kontante i deres afvisning, og sendte bilisterne retur. Men fra i dag er det muligt at rejse ind i Danmark, forudsat at man har booket mindst seks overnatninger i landet. Og det er der mange, der har. Således melder både sommerhusudlejere, ferieparker og flere hoteller på Vestkysten, at booking-situationen har udviklet sig eksplosivt i den seneste uge.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.