Annonce:

Annonce:

Tivoli henter ny administrerende direktør

Det bliver den 46-årige Susanne Mørck Koch, som sætter sig i direktørstolen på posten som administrerende direktør i Tivoli efter Lars Liebst.

Nu har Tivoli fundet afløseren til Lars Liebst, der tilbage i december meddelte, at han stopper som direktør i Tivoli. Susanne Mørch Koch kommer til at overtage stillingen som administrerende direktør senest den 1. september 2020.

Susanne Mørch Koch har i tre år været administrerende direktør for Danske Spil, og inden da var hun kommerciel direktør i DSB, hvor hun var medlem af den øverste koncernledelse. Det er blandt andet en af årsagerne til, at hun er valgt som direktør, fortæller bestyrelsesformand for Tivoli A/S, Tom Knutzen.

– Ser man på Susannes stærke CV, er det som om, der går en lige linje fra alt det, hun har beskæftiget sig med, til stillingen som administrerende direktør i Tivoli, siger han.

Udover DSB og Danske Spil har hun også været Management konsulent hos MCKINSEY & CO og haft bestyrelsesposter i Coop Danmark og Scandic Hotel Group.

– Det er både med spænding, glæde og ydmyghed, at jeg har takket ja til tilbuddet om at stå i spidsen for et af Danmarks ældste og mest kendte aktieselskaber, der i generationer har været landets største turistattraktion. Tivoli er et levende og mangfoldigt stykke kulturhistorie lige midt i hovedstaden, og man kan ikke fortælle Tivolis historie uden samtidigt også at fortælle det moderne Københavns historie, siger Susanne Mørch Koch.

Tivoli er Danmarks største attraktion med knap 5 mio. gæster i 2018 og er Københavns største udbyder af spisesteder med 23 restauranter, 14 fastfood butikker, 5 barer og 2 caféer.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.