Annonce:

Annonce:

Small Danish Hotels øger fokusset på cykelturisme

Small Danish Hotels øger deres fokus på cykelturismen, der med dansk Tour de France-start i sigte, er i rivende vækst i Danmark. Hotelkæden lancerer nu den 575 kilometer tur ”Dejlige Danmark – rundt på cykel” i et nyt samarbejde.

Slip gaspedalen og oplev Danmarks kyster, natur og countryside på to hjul. Sådan lyder budskabet fra Small Danish Hotels, der i 2020 springer op på cyklen. I et samarbejde med Pedalpeople lancerer hotelkæden en 575 kilometer cykelrute til turister.

– En cykelferie giver masser af gode oplevelser for både børn og voksne. Ud over frisk luft og god motion giver det en helt anden oplevelse at være aktive sammen end at sidde i en bil eller i et fly på vej mod en udenlandsk turistdestination, siger Jørgen Christensen, som er direktør i Small Danish Hotels, i en pressemeddelelse.

Det nye fokus skyldes, at flere udenlandske gæster er faldet for cykelturismen i Danmark. En analyse fra turistorganisationen VisitDenmark viser, at cykelturister foretog 9,6 millioner overnatninger i Danmark i 2017, hvoraf de 6,6 millioner var udenlandske turister fra særligt Tyskland, Norge, Sverige og Holland.

– Vi oplever, at cykelgæsterne gerne vil bo og spise godt, og det betyder en stærkere efterspørgsel på kombinationen af aktiv ferie og højkvalitets overnatningsophold. Danmark byder på 11 nationale cykelruter og med vores overnatningssteder godt placeret over hele Danmark, kan vi imødekomme gæsternes forventninger på nationalt plan, siger Jørgen Christensen, som er direktør i Small Danish Hotels.

En stribe af kædens hoteller tilbyder allerede flere typer cykelferie både i form af dagspakker og flerdagesture. Dertil lancerer Small Danish Hotels i samarbejde med Pedalpeople en 575 kilometer tur, der snor sig gennem det danske landskab gennem både Fyn, Jylland, Nordsjælland og København.

I juli 2021 lægger Danmark jord til de første tre etaper af årets Tour de France.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.