Annonce:

Annonce:

SAS åbner endnu en ny rute fra Aarhus Lufthavn

Med en ny rute til Manchester åbner SAS sin 11. rute fra Aarhus Lufthavn den 1. april.

På den nye rute fra Aarhus til Manchester i England vil SAS flyve mandag, onsdag og fredag. Men det bliver langt fra flyselskabets sidste rute fra den østjyske lufthavn. Det skriver SAS i en pressemeddelelse:

– Ruten til Manchester er både interessant for erhvervslivet i Aarhus og for vores fritidskunder, som fx vil over og se fodbold, shoppe eller vil opleve området, som byder på gode naturoplevelser. Vi er oppe på 11 direkte ruter fra Aarhus nu, og i vores sommerprogram har vi flere nye destinationer som Faro og Rom, som man kan flyve til direkte fra Aarhus, siger Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør i SAS.

Den nye rute skyldes stor efterspørgsel fra erhvervslivet og fritidsrejsende, og den bliver fløjet med et såkaldt Regional Jet, der er fly til korte og mellemlange ruter med lavt brændstofforbrug. Flyet har 90 sæder.

I pressemeddelelsen henviser SAS også til de to nye ruter fra Aarhus til Rom og Faro, som de præsenterede i oktober:

– Vores nye destinationer bygger både på et ønske fra passagererne og en ambition fra vores side om at være med til at drive en ny spændende udvikling sammen med Aarhus Airport, erhvervslivet og turismeorganisationerne. Vi bruger også mange ressourcer på at promovere Aarhus som destination i udlandet, og det lokker turister fra hele verden den anden vej, siger Lars Sandahl Sørensen.

SAS har nu ruter fra Aarhus til København, Oslo, Stockholm, München, Split, Nice, Malaga, Palma, Rom, Faro, Manchester.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.