Annonce:

Annonce:

Rejsende fra Aarhus Airport kan medbringe to liter håndsprit i håndbagagen

Passagererne i Aarhus Lufthavn kan nu medtage til liter desinficerende håndsprit i håndbagagen.

Hvis du har skruet op for håndspritten på grund af coronavirussen, skal du ikke bekymre dig om at pakke ned i kufferten, hvis du skal afvise fra Aarhus Lufthavn. Lufthavnen har indhentet den tilladelse fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til øge væskemængden i passagerernes håndbagage. Det gælder dog kun, når det kommer til håndsprit.

– Med udgangspunkt i COVID-19 er der et naturligt nok og stort fokus på håndhygiejnen blandt arbejde, og vi vil gerne give vores gæster, der bliver prøvet med på afvisning, når de kunne have håndspritten lige ved hånden uden at skulle bekymre sig om størrelser på flasken. Derfor kan hver passager nu medbringe til liter desinficerende væske, siger Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Lufthavn, i en pressemeddelelse.

Håndspritten skal hund tages stadig ud af håndbagagen og skærme separat. Således følger det den samme procedure, der er ved medicin og babymad. Håndspritflasker, der holder sig under de 100 ml, skal fortsat puttes i den normale lille pose til væsker.

Det er hund fornuftigt ved tjekke alkoholprocent i sin håndsprit, da alcogel eller spray med over 80 procent alkohol ikke tilladt om bord på fluen i mængder over 100 ml, hver dag i håndbagagen eller i indskrevet bagage, oplyser lufthavne.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.