Annonce:

Annonce:

Virtuel brancheworkshop: Fire lande vil møde danske rejsebureauer

Turistbrancherne I Tjekkiet, Ungarn, Polen og Slovakiet går sammen om en virtuel brancheworkshop i Danmark 17. og 18. september.

I forlængelse af, at Corona-krisen har fjernet enhver mulighed for gennemførelsen af traditionelle brancheworkshops og messer i det sidste halve år, har fire centraleuropæiske landes turistorganisationer nu arrangeret deres egen, virtuelle B2B-workshop for rejsebureauer i i Skandinavien. Det sker i samarbejde med Travel News. Workshoppen finder sted den 7. og 18. september.

Deltagelse i eventet er gratis for de deltagende rejsebureauer, og gennemføres som 1-til-1 video-møder, hvor der både er mulighed for dialog som ved et fysisk møde, og afholdelse af præsentationer. Mødernes varighed kan være op til 20 minutter, og afvikles i mødeappen ZOOM.

Tilmelding og planlæggelse af individuelle møder er enkel og kan gennemføres på arrangørernes tilmeldingsside . Der er mulighed for at planlægge op til 27 mødeaftaler, eller man kan hoppe ind og ud af eventet, hvis man kun har brug for et eller få møder.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.