TUI klar med ny oplevelses-app

Rejseselskabet TUI er nu klar med platformen Musement, hvor kunderne har adgang til tilbud på udflugter verden over og lige ved hånden.

Cykeltur, guidet bytur, kanalrundfart, museumsbesøg og turistbus i København. Alt sammen er aktiviteter, som man nu kan bestille gennem TUIs app eller på gotui.com.

– Vi lever af at sælge oplevelser, og oplevelser kommer i mange afskygninger, hvad enten det er i form af en pakkerejse til Thailand, en forlænget weekend i Berlin, helikoptertur over Grand Canyon eller kanalrundfart i København. Hvis vi vil personalisere rejseoplevelsen, så den tiltaler alle, må vi også udvide porteføljen, siger Mikkel Hansen, pressechef for TUI i Danmark.

I 2018 købte TUI den italienske startup Musement, som giver adgang til tusindevis af oplevelsesaktiviteter verden over. Deres platform er nu integreret i TUIs app, så gæster har nem og hurtig adgang til oplevelser på destinationen.

– Er du i Paris og får du lyst til at besøge Disney Land, Louvre eller Eiffeltårnet, så kan du købe dine billetter gennem os på få sekunder uden at stå i kø ved billetautomaten. Og det er ligegyldigt, om du er afsted med os eller ej, siger Mikkel Hansen.

Kommentarer är stängda.