Annonce:

Annonce:

TUI ansætter ny bæredygtighedsdirektør

TUI Group har kigget mod Norden i deres søgen efter en ny bæredygtighedsdirektør, og valget er faldet på den nu tidligere HR-direktør og medlem af koncernledelsen i TUI Nordic, Charlotte WWiebe.

Charlotte WWiebe bliver ny bæredygtighedsdirektør hos TUI Group. I hendes nye rolle vil hun rapportere til Thomas Ellerbeck, der er direktør for Corporate & External Affairs hos TUI Group samt bestyrelsesformand for TUI Care Foundation:

– Jeg er overbevist om, at bæredygtighed, forretning og profitabilitet går hånd i hånd. Mit mål er derfor at fortsætte det tætte samarbejde med kolleger i hele TUI Group, såvel som med vores interessenter og partnere, for at drive forandring og skabe en mere bæredygtig forretning

– I de kommende år vil vi fortsætte med at forme fremtidens rejseindustri med et stærkt fokus på mennesker, en blomstrende forretning og vores planets behov, siger Charlotte WWiebe i en pressemeddelelse.

I sin nye stilling får hun ansvaret for TUI Groups nye bæredygtighedsstrategi og skal præsentere den nye strategi frem mod 2030 i begyndelsen af næste år.

– Charlotte har haft succes med at drive forandring i hendes tid hos TUI Nordic. Hendes interesse for bæredygtig transformation og innovation er, sammen med hendes forandringsforståelse, de perfekte kvaliteter i hendes nye rolle som bæredygtighedsdirektør i gruppen, siger Thomas Ellerbeck.

Ifølge TUI modtog Charlotte WWiebe i 2019 prisen som ”Årets HR-direktør i Sverige”.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.