Travlt og udfordrende år for KILROY

2018 var et år med flere udfordringer for rejsebureauet KILROY International. Med en omsætning på godt 1,6 mia. kr. leverede KILROY-koncernen et driftsresultat (EBITDA) på 24 mio. kr.

2018 var det år, hvor en række større projekter blev gennemført. Der har været en masse arbejde for at indsamle koncernens salg under ét system. Derudover har integrationen af ​​et nyt system givet mange udfordringer. Ændringerne giver dog større fleksibilitet, skalerbarhed og forbedrer mulighederne for at indsamle værdifuld data.

Lanceringen af ​​den nye hjemmeside for KILROY i sommeren 2018 var også et stort projekt. Flere forretningskoncepter i otte lande skulle indsamles på en platform. Resultatet viser nu klart, at det var værd at gøre. Det fortæller Kilroys administrerende direktør, Claus H. Hejlesen:

– Især Kilroys danske firma havde et meget godt år i 2018 og leverer over halvdelen af ​​koncernens omsætning. Desværre har vi ikke set de samme lovende takter på en række af vores andre markeder, siger Claus H. Hejlesen.

– En af udfordringerne i 2019 bliver derfor at genvinde det tabte og øge indtjeningen på de øvrige markeder, enten organisk eller gennem opkøb, siger han.

Kilroy arrangerer rejser, der fokuserer på unge. De laver blandt andet oplevelsesrejser.

Kommentarer är stängda.