Annonce:

Annonce:

Thailand øger karantænekrav igen

Vækst i Covid 19 smitte betyder genindførelse af to ugers karantænekrav. Langsigtet genåbningsplan for turisme i fare.

Thailand har generelt været blandt de lande i Fjernøsten, som har haft stort held med at begrænse smitteudbredelse af Covid 19, men omkostningerne for landet har været store, i form af mistede turismeindtægter.

Derfor lancerede man tidligere på foråret en langsigtet genåbningsplan i fire faser, som sigter efter fuld genåbning for vaccinerede turister i de mest populære turismeregioner fra efteråret.

Men nu er smittetallet begyndt at stige voldsomt, og myndighederne har derfor genindført kravet om 14 dages karantæne ved ankomst for alle indrejsende. Karantænekravet var ellers netop blevet mindsket til 10 dage og kun fem dage for vaccinerede turister.

Samtidig er restaurantforsøg blevet forbudt i bl.a. Bangkok og Chang Mai, ligesom er er indført forsamlingsloft på maks 20 personer i adskillige regioner i landet.

Ifølge den stadig gældende genåbningsplan vil vaccinerede turister kunne rejse karantænefrit til turistområder som f.eks. Phuket fra 1. juli, mens andre populære regioner skal genåbne i løbet af efteråret, efterhånden som Thailand får vaccineret stadig flere af landets indbyggere i de pågældende områder.

Men ifølge lokale medier er det usikkert, om genåbningsplanen kan fastholdes, hvis smittetallene ikke hurtigt bliver nedbragt fra de nuværende ca. 2.000 dagligt nysmittede.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.