Ny salgsdirektør for TUI i Norden

Efter Morten Flamand skiftede til Swedish Mediacom, overtager Peik Martin rollen som ny salgsdirektør for TUI i Norden.

Peik Martins engagement skal omfatte hans nuværende rolle som ansvarlig for “transformation og forandring” og al digitalt salg i de nordiske lande.

Peik Martin startede sin karriere i TUI i 2008 som administrerende direktør for den finske del af virksomheden, som dengang gik under navnet Finnmatkat. I sin tid hos TUI har han også været informationschef i TUI Group. Senere havde han samme rolle i TUIs Nordeuropæiske region, som omfatter TUIs nordiske markeder samt Storbritannien og Irland.

– Vi har et stort fokus på digitalisering, og Peik er den perfekte kandidat til denne rolle. Han har vist, at han er en dygtig international leder, der har godt kendskab til vores digitale salgskanaler og vores nordiske markeder, siger Alexander Huber, administrerende direktør for TUI Nordic.

Peik Martins hovedfokus, i sin nye rolle, er at videreudvikle kundeoplevelsen og fortsætte med at drive den digitale udvikling inden for salg.

– TUIs digitale salgsteam laver et fantastisk arbejde, oplukker nye trends tidligt og engagerer stadig flere kunder på vores nordiske markeder. Jeg glæder mig til at arbejde på at videreudvikle en kundeoplevelse i verdensklasse og fortsætte med at forme fremtidens rejser, siger Peik Martin.

TUIs nuværende salgsdirektør Morten Flamand startede sin karriere i TUI i 2014 og skifter nu til at blive administrerende direktør for Mediacom i Sverige. Peik Martin tiltræder sig sin nye stilling i august 2019.

Kommentarer är stängda.