Annonce:

Annonce:

Mere statshjælp på vej til både rejse- og turistindustrien

En luftfartspakke, særtilskud til VisitDenmark, mere hjælp til rejsebureauer og en indenlandsk turismepakke på forhandlingsbordet på Christiansborg.

Regeringen er klar med en serie nye initiativer, der skal understøtte både rejsebranchen og turismeindustrien i Danmark. Det fremgår af et aftalepapir, som i nat blev tilgængeligt på Finansministeriets hjemmeside.

Organisationen VisitDenmark får ekstraordinært tilført 50 mio. kr., som er øremærket til at ”genstarte” den danske turistindustri gennem markedsføring i udlandet i år. Ifølge aftalepapiret skal både hovedstaden og de danske regioner markedsføres for pengene.

I Erhvervsministeriet skal der desuden forhandles om en særlig sommerpakke med konkrete initiativer for ”Somer på Øerne, kultur- og naturoplevelser i den danske sommer samt sommeraktiviteter for ældre”. Sommerpakken ventes at løbe op i 700 mio. kr., fremgår det af aftalepapiret.

Derudover vil regeringen undersøge mulighederne for at understøtte blandt andet indenrigs flyrejser med en særlig luftfartspakke. Hvilke øvrige elementer der vil indgå i en luftfartspakke, fremgår ikke af papiret, ligesom der ikke er nogen tidshorisont for, hvornår oplægget til luftfartspakken bliver præsenteret for Folketingets partier.

Også en overbygning på de allerede vedtagne hjælpepakker til rejsebureau-branchen er på bordet i Erhvervsministeriet.

 

 

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.