Annonce:

Annonce:

Malta åbner for turisme fra 1. juni

Forsigtig genåbningsplan fra ørige. Halvdelen af Maltas indbyggere er nu vaccineret.

Med 50% af alle indbyggere på Malta, som har fået den første af to vaccinedoser mod Covid 19, er landet nu klar til at åbne for turister igen. Det sker den 1. juni, melder Maltas turistorganisation.

Samtidig har Malta afsat en ekstra hjælpepakke på 20 mio. Euro for at få turisterhvervet i gang igen. Turisme er blandt de store bidragydere i den maltesiske økonomi. Alligevel har myndighederne besluttet en genåbningsform for turisme, som er baseret på forsigtighedsprincipper, og kan justeres med kort varsel.

”Helbred og sikkerhed for både indbyggere og turister vil altid være vores første prioritet, og Maltas genåbningsplan er udformet på en måde, som muliggør en langsom genåbning af turisme på en tryg måde” siger landets turistminister, Clayton Bartolo.

Han henviser blandt andet til, at indrejseregler til landet vil blive løbende reguleret på grundlag af smittespredningen og vaccinationstallene i de lande, der ventes at sende turister til Malta.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.