Annonce:

Annonce:

Italien åbner for turister uden karantæne

Turister fra hele EU samt Israel og England kan igen rejse til Italien fra næste uge, uden at skulle i karantæne ved ankomst.

Italien melder sig nu i rækken af turisthungrende lande, der vil have turisterne tilbage. Fra næste uge åbner landet således for ankommende turister fra hele EU samt England og Israel, uden at stille krav om karantæne ved ankomsten.

Eneste krav er, at turisterne kan fremvise dokumentation for, at de enten er færdigvaccinerede eller har en negativ Covid 19 test med, bekræfter den italienske udenrigsminister, Luigi Di Maio på sociale medier.

Hidtil har Italien krævet fem dages karantæne for alle ankommende turister. Men i takt med at smitterykket i landet er på vej nedad, og stadig flere italienere selv er færdigvaccinerede, vurderer regeringen, at det er forsvarligt at lempe restriktionerne.

Ifølge italienske myndigheder er henved 30% af den italienske befolkning nu vaccineret med første stik, og der er ikke længere regioner i landet, der er markeret i rødt, og dermed helt nedlukket.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.