Annonce:

Annonce:

Femdobling af salg til Kanarieøerne efter nyt tiltag

Etableringen af ”turistkorridorer” til Kanarieøerne fra flere europæiske lande, blandt andet England, er populært hos ferierejsende.

Hos lavprisselskabet EasyJet er kapaciteten til Kanarieøerne eksempellvis femdoblet siden øerne i midten af oktober blev salgbare. Det skete efter indførelsen af en ”rejsekorridor” mellem England og De Kanariske Øer, hvor rejsende tilbydes en gratis Corona-test ved hjemrejse fra ferien.

Muligheden for at feriere på de Kanariske øer blev tilladt af de spanske myndigheder i midten af oktober, for at sikre bedre muligheder for øernes turistindustri i vintersæsonen. De lande, hvor smittetallet er under 50 per 100.000 indbyggere kan frit sende turister til Kanarieøerne. Og for europæiske lande eller regioner, hvor smittetallet er højere, er det tilladt for turister at ankomme til øerne, hvis man kan fremvise en negativ Covid 19 test, der er højest 48 timer gammel. Tilsvarende tilbyder øernes turistmyndigheder en gratis Corona-test ved hjemrejse, så turisterne slipper for at skulle i to ugers karantæne, når de kommer hjem fra ferien.

I England er smittetallet per 100.000 indbyggere for øjeblikket over 250. Alligevel er rejselysten for engelske turisters vedkommende stor nok til, at kapaciteten mellem England og de spanske ferieøer er femdoblet på få uger.

De regionale spanske regler gælder principielt også for danske ferierejsende. Dog uden at de danske myndigheder har taget initiativ til at lave en særlig regional rejsevejledning for øerne, indtil videre.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.