Dansk rejsebureau vender tilbage til Sverige

Rejsebureauet Best Travel er vendt tilbage til Sverige. Efter en pause på fire år investerer de nu fuldt ud i at byde deres gamle kunder og nye kunder velkommen igen.

Med selvproducerede rejser, krydstogter og foredrag er det igen blevet tid for det danske rejsebureau Best Travel til at indtage Sverige.

Best Travel var på det svenske marked i et par år i 00’erne. Tilfredse kunder vendte tilbage, og Best Travel så antallet af rejsende stige. Men i 2011 ændrede retningen sig.

 – Vi har været medlem af Stena Line Travel Group siden 2011. I forbindelse med dette blev det besluttet, at vi ville lægge vores energi på det danske marked, siger Rune Thomasson, administrerende direktør for Best Travel i en pressemeddelelse.

Nu er det svenske marked atter på tapetet, og med Best Travels kulturrige rejser byder man nu de svenske gæster velkomne. Egen produktion af mange rejser, såsom det store Italien-program er en ting, der markerer Best Travel. En anden er bogen Rejs Dig Rig, der er lavet til grupper. Her er over 80 ture at vælge imellem.

– Det er sandsynligvis unikt at have en bog med grupperejser, der er specifikt beregnet til foreninger, professionelle klubber og foreningslivet, siger Rune.

I de kommende måneder, foråret og efteråret, afholdes også foredrag og rejseaftener.

– Vi vil gerne møde vores kunder og have foredrag i løbet af året primært i det sydlige og midterste Sverige, siger Rune i en pressemeddelelse.

– Vi ser frem til at byde velkommen til vores svenske kunder, siger han.

Best Travel er en del af Stena Line Travel Group. I 2019 rejste 15.000 med Best Travel på det danske marked.

Kommentarer är stängda.