Dansk charterselskab lancerer rejse til feriefavorit

SunCharter præsenterer det populære rejsemål Mallorca som sommernyhed med ugentlige afgange direkte fra Aalborg Lufthavn.

SunCharters nordjyske gæster kan se frem til at rejse direkte til Mallorca fra Aalborg Lufthavn med rejsearrangøren til næste sommer.

– Vi har de sidste par år kunne se, at vores gæster i højere grad har efterspurgt rejser til populære Mallorca og det har vi selvfølgelig lyttet til. Derfor er vi meget begejstret for, at det nu er lykkedes os at tilbyde nordjyderne rejser til dette eftertragtede rejsemål allerede fra næste sommer, udtaler salgschef hos SunCharter, Kjeld Gadegaard og fortsætter:

– Mallorca er jo et rejsemål, som de fleste danskere kender og øen i sig selv har så mange gode feriebyer, hvorfor vi har valgt at tilbyde hoteller i hele to områder; Alcudia Bugten på Mallorcas nordkyst samt Cala d’Or på østkysten. Derved sikrer vi, at vi giver vores gæster et endnu bredere udvalg og hvor der er noget for enhver smag.

SunCharter tilbyder også hoteller i byerne Ca’n Picafort, Son Bauló og Playa de Muro på Mallorca. Derudover planlægger de også guidede udflugter, hvis man har brug for at bevæge sig rundt på ferieøen.

Kommentarer är stängda.