Annonce:

Annonce:

Boom i rejsesøgning efter 27. juni

Ny melding fra Sundhedsstyrelsen har sat gang i søgningen på rejser til sommer.

Mens 2020 blev et elendigt år for både rejsebureauer, flyselskaber og lufthavne, er der små tegn på, at situationen bedres i løbet af i år. Det indikerer nye tal fra bl.a. søgesitet Momondo.

Ifølge Momondo er mængden af søgninger på rejser efter den 27. juni 2021 således steget med hele 60%, efter at Sundhedsstyrelsen fredag i sidste uge opyste, at man på dette tidspunkt forventer, at alle danskere, der ønsker en Corona-vaccine, har modtaget den.

Samtidig oplyser charterarrangøren TUI, ifølge Finans.dk, at man fredag i sidste uge oplevede en stigning i salget på hele 129 %.

Men de spinkle positive takter kommer på et dystert bagtæppe. Således faldt passagertallet i de fire største danske lufthavne sidste år med hele 74% og endte på i alt bare 9,1 mio. rejsende. Ifølge kommerciel direktør i Københavns Lufthavn, Henrik Krogsgaard, skal lufthavnen helt tilbage til 1970 for at finde tilsvarende, lave passagertal.

”Det var det utænkelige, der skete. Vi havde lagt op til endnu et rekordår, men så forsvandt det hele under vores fødder. Det har været et år med utallige rystelser, så vi er glade for, at 2020 er overstået” siger lufthavnsdirektøren.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.