Annonce:

Annonce:

Strammer regler efter Hurtigruten-udbrud

Omfattende Corona-smitteudbrud på ekspeditionsskibet Roald Amundsen førte mandag til nye rejserestriktioner i Norge.

På et pressemøde mandag eftermiddag oplyste landets sundhedsmyndigheder, at alle krydstogtskibe med over 100 ombordværende, som sejler i norsk farvand, får forbud mod at lægge til havn. Forbuddet gælder foreløbig i de kommende to uger.

I weekenden blev 40 passagerer og besætningsmedlemmer på skibet konstateret smittet med Covid-19. Ombord på skibet var to danske turister, men myndighederne kunne mandag ikke oplyse, om de to danskere er blandt de smittede, eller om de stadig befinder sig ombord.

Hele affæren med smitteudbruddet på ”Roald Amundsen” er blevet betændt i Norge, hvor Politiet nu er gået ind i sagen for at undersøge, om alle regler og sikkerhedsforskrifter er overholdt. Blandt andet blev det i går afsløret, at rederiet en kort overgang forsøgte at hemmeligholde for offentligheden, at der var konstateret smitte ombord på skibet.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.