Stena Lines bookinger til Danmark stiger

Nye rejsestatistikker fra Stena Line afslører, at antallet af bookinger til Danmark er steget med hele 13 procent i forhold til samme periode året før.

Interessen for Danmark vokser blandt svenskerne, og det ses også for rederiet Stena Line. Antallet af bookinger til Danmark er steget med 13 procent på trods af en fortsat stærk dansk krone. For yderligere at styrke entusiasmen for Danmark valutasikrer Stena Line nu sine afgange. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Det seneste år har den danske krone vokset kraftigt mod den svenske valuta. Det har dog ikke påvirket svenskernes lyst til at tage færgen mindre til Danmark. Virksomhedens tal viser, at rejsende til Danmark er steget med 13 procent i forhold til sidste år. Det svarer til næsten 10.000 flere bookinger.

For yderligere at styrke interessen for Danmark har Stena Line nu valutasikret sin rejse over Kattegat ved at reducere prisen på pakkerejser med båd og indkvartering med op til 20 procent.

– Vi ved allerede, at svenskerne er bevidste forbrugere, og derfor ønsker vi nu at kompensere for den svage svenske krone. Reduktionen betyder, at den danske tur vil være betydeligt billigere og gør, at rejsende får flere penge til andre ting. Valutainvesteringen omfatter alle linjer til Danmark og vil også indeholde prisreduktioner på en række udvalgte populære danske destinationer samt shopping- og restaurantbesøg, siger Mona Ulvåknippa, Route Marketing Manager for Stena Lines danske linjer.

Da den svenske krone er svækket, er omsætningen om bord steget. I forhold til samme periode sidste år er den samlede omsætning på færgerne steget med næsten 5 procent. Stena Line forventer, at den vil stige yderligere tættere på sommerperioden.

Kommentarer är stängda.