Rekordmange sejler til Folkemødet

Nu begynder Folkemødet 2019, og antallet af mennesker på Bornholm stiger til det dobbelte i disse dage.

Næsten 40.000 mennesker har booket en færgebillet til Folkemødet og retur. Dermed ser det ud til, at Folkemødet på Bornholm fortsætter med at vokse, og Bornholmslinjen, som for første gang nogensinde står for besejling til Folkemødet, meddeler om rekordstor interesse.

– Vi kan kun sammenligne årets bookinger med tallet for dem, som rent faktisk rejste til Folkemødet sidste år. Der vil jo naturligt være nogle, som ikke indløser deres billet, men det er stadig en ret voldsom stigning i interessen for Folkemødet, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Færgeselskabet har indsat flere færger og afgange før, under og efter Folkemødet for at imødekomme den store interesse for at deltage. Den stigende interesse kan blandt andet skyldes, at prisen for at komme til Bornholm er faldet. I 2018 kostede det i gennemsnit 1060 kroner at få sin bil og fem personer med færgen til Folkemødet. I år er prisen faldet med 30 procent til en forventet pris på 738 kroner.

– Det giver flere mulighed for at deltage og have gode dage på Bornholm, og vi glæder os til at sejle rigtigt mange glade og debatlystne mennesker frem og tilbage, siger Jesper Skovgaard.

Bornholmslinjen er hovedsponsor for Folkemødet 2019 og de næste to år.

Kommentarer är stängda.