Annonce:

Annonce:

Efter Corona-udbrud: Hurtigruten indstiller al krydstogtsejlads

Rederi indkalder til pressemøde mandag eftermiddag. Henved 400 passagerer i karantæne.

Norske Hurtigruten indstiller ”indtil videre” al krydstogtsejlads, både i og udenfor norske farvande. Det sker efter at mindst 40 besætningsmedlemmer og passagerer er blevet konstateret smittet med Covid 19. Op mod 400 passagerer fra både det igangværende, og et tidligere cruise med skibet, er i karantæne rundt om i Norge.

”En foreløbig evaluering viser, at der har været svigt i flere af vores interne procedurer. Derfor er vi nu i gang med en fuld gennemgang af alle procedurer, og alle sider af vores egen håndtering, forklarer rederiets koncernchef, Daniel Skjeldam, i en pressemeddelelse.

Hurtigruten har indkaldt til pressemøde om situationen mandag eftermiddag. Ifølge koncernchefen er man i dag mandag begyndt at kontakte både de gæster, der bliver berørt af aflysningerne i den kommende tid.

De første smittetilfælde blandt besætningsmedlemmer ombord på MS Roald Amundsen blev konstateret onsdag i sidste uge. Men først i løbet af weekenden, hvor alle ombordværende blev testet, steg smittetallet massivt.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.