Oslo Lufthavn får ny lufthavnsdirektør

Koncernchefen for drift og infrastruktur i Avinor, Stine R. Westby, skifter stilling til lufthavnsdirektør for Oslo Lufthavn. Øyvind Hasaas, der før var lufthavnsdirektør, overtager ansvaret for drift og infrastruktur i Avinor-koncernen.

Stine R. Westby og Øyvind Hasaas bytter stillinger. Det betyder, at Stine Westby nu bliver lufthavnsdirektør for Oslo Lufthavn, og Øyvind Hasaas bliver direktør for drift og infrastruktur i Avinor.

– Det her er en løsning, som jeg er sikker på, er god for Avinor. Den vil bidrage til at videreudvikle både Oslo Lufthavn og enheden drift og infrastruktur. Skiftet skaber dynamik og nytænkning, som er særlig vigtigt i tider, hvor vi skal finde nye og mere omkostningseffektive løsninger gennem et større omkostningsreduktionsprogram. Det siger koncernchef i Avinor, Dag Falk-Petersen. 

Området drift og infrastruktur har ansvaret for blandt andet udbygningsprojekter og terminaludformning – Flere centrale projekter, som Avinor har i det pågældende program for reducering af omkostningerne.

Tidspunktet for rollebytningen er endnu ikke klart endnu, men de forventer, at de tiltræder deres nye stillinger mellem august og september.

– Jeg glæder mig til at tiltræde et af Norges mest spændende stillinger og er ydmyg over for opgaven. Det er et arbejde med en stor samfundsmission, som jeg glæder mig til at tage fat på, siger Stine R. Westby.

Også Øyvind Hasaas ser frem til at tiltræde sin nye stilling:

– Jeg ser frem til et nyt ansvarsområde og at kunne bruge erfaringen fra Oslo Lufthavn til nytte for hele Avinor-koncernen, siger Hasaas.

Kommentarer är stängda.