Annonce:

Annonce:

Omstrukturering i kriseramt flyselskab – fyrer 111 ansatte

Det islandske lavprisflyselskab Wow Air forenkler flyselskabet. Det indebærer, at 111 ansatte forlader Wow Air, skriver de i en pressemeddelelse.

Besparelsen betyder, at flyflåden går fra 20 til 11 fly. Selskabet drøfter at returnere nogle af sine lejede fly, hvor blandt andet deres Airbus A330 indgår. Fire Airbus A321 er allerede blevet solgt, som Ifølge pressemeddelelsen forbedrer selskabets likviditet med lidt over 10 millioner dollars, svarende til cirka 70 millioner kroner.

I fredags var de derudover nødsaget til at fyre 111 ansatte:
– Det her er den sværeste dag i historien af WOW air. Vi har dedikerede personer, som har arbejdet hårdt for at gøre WOW air til virkelighed, og det ødelægger mit hjerte at nedskære virksomheden. Men for at sikre vores fremtid og bevare WOW air i det længere løb, bliver vi desværre nødt til at tage disse drastiske beslutninger, siger Skúli Mogensen, CEO og founder for WOW air, i pressemeddelelsen.

Wow Air meddeler, at der ikke vil være nogen ændringer i flyplanen i december eller tidlig januar. Men i januar vil det islandske flyselskab implementere en ny flyplan.

Tidligere i november planlagde Icelandair at opkøbe Wow Air, men købet blev opsagt på grund af for stor gæld.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.