Annonce:

Annonce:

Nyt Zleep-hotel åbner i Prag

Den danske hotelkæde Zleep Hotels fortsætter udvidelsen af hoteller i udlandet – denne gang med et hotel i Prag.

​I 2024 kan du overnatte hos Zleep Hotels i den tjekkiske hovedstad Prag, når Zleep Hotel Prague slår dørene op. Hotellet kommer til at ligge i den sydvestlige del af byen med 166 værelser, lounge med bar og reception i et skandinavisk design.

– Prag er en populær rejsedestination, som flere og flere får øjnene op for, så det glæder mig, at Deutsche Hospitality har fået det spændende hotelprojekt i hus, fortæller CEO i Zleep Hotels, Peter Haaber.

Zleep Hotels og kædens tyske medejer, Deutsche Hospitality, har allerede offentliggjort flere europæiske hotelprojekter, herunder ​Zleep Hotel Madrid Airport og nyligst ​Zleep Hotel Frankfurt Airport. Det kommende Zleep-hotel i Prag, der bliver kædens første hotel i Østeuropa, er en vigtig milepæl i planerne om en global ekspansion.

– Den nye lokation komplimenterer vores hotelportefølje helt perfekt. Flere og flere turister drager mod den tjekkiske hovedstad, og derfor er der brug for Zleep Hotels’ gode priser og bekvemmelige hotelkoncept. Hotellets gode beliggenhed vil både kunne tiltrække turister og erhvervsrejsende, fortæller CEO i Deutsche Hospitality Thomas Willms.

Det er ejendomsinvestoren Penta Real Estate, der er del af Penta Investments Group, som står bag projektet.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.