Annonce:

Annonce:

Ny rute fra København til Nantes

EasyJet åbner ny rute fra København til franske Nantes i foråret.

Det bliver den 10. rute mellem København og Frankrig. Danmark og København er blevet et mere og mere eftertragtet rejsemål for franske turister i løbet af de seneste år. Det fortæller den kommercielle direktør i Københavns Lufthavn, Peter Krogsgaard:

– Nantes er et utroligt spændende rejsemål for danskere og sydsvenskere, ligesom København er et attraktivt rejsemål for franske turister. Derfor tror vi, at der er passagergrundlag for de samlet fem ugentlige afgange til og fra den nordvestfranske storby, fortæller Peter Krogsgaard.

Ifølge VisitDenmark er overnatningstallet for franskmænd i Danmark vokset med 18 procent i år til over 200.000 overnatninger.

Man kan flyve på EasyJets nye rute til Nantes fra den 2. april 2019, hvor der vil være tre ugentlige afgange mandag, torsdag og lørdag med en Airbus A320-200.

Det betyder, at man fra foråret 2019 kan flyve fra København og direkte til Nantes, Paris, Lyon, Nice, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Mulhouse, Biarritz samt Bastia på Korsika i Frankrig.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.