Ny Hotel Manager skal åbne Zleep Hotels’ største hotel

Med erfaring i bagagen skal Mattias Thorsteinsson stå for åbningen og driften af Zleep Hotels’ kommende hotel i Ørestad i København.

Zleep Hotels ansætter Mattias Thorsteinsson som Hotel Manager for deres kommende hotel i København. Han kommer fra en stilling som hotelchef på CABINN City i København og har også tidligere erfaring fra First Hotels.

​Zleep Hotel Copenhagen Arena bliver hotelkædens største hotel til dato med 211 værelser, fitness, reception og bar samt en lounge.

– Når man har med et større hotel at gøre, er det essentielt med et godt overblik og forståelse for sin forretning, og her glæder jeg mig til at bidrage med mine kompetencer inden for blandt andet drift, ledelse og medarbejderudvikling, fortæller Mattias Thorsteinsson, der startede som Hotel Manager i Zleep Hotels den 1. marts.

Zleep Hotel åbner deres nye hotel i Ørestad den 1. april.

– Det er vigtigt for mig, at hotellet får en hjemlig atmosfære i varme omgivelser, og derfor vil mine gæster altid blive mødt af et smilende personale. Jeg sætter en ære i at motivere og udvikle mine medarbejdere, så gæsteoplevelsen bliver så god som overhovedet mulig. Jeg er sikker på, at Zleep Hotel Copenhagen Arena nok skal komme godt fra start, og jeg glæder mig meget til at åbne Ørestads nye, centrale hotel, fortæller Mattias Thorsteinsson.

Hotellet får adresse på Ørestads Boulevard ved Royal Arena, Field’s, Bella Center og Ørestad Metro.

Kommentarer är stängda.