Nordisk repræsentationsbureau tiltræder i globalt netværk

Repræsentationsbureauet, United Spirit Nordic, er blevet medlem af WorldWise PR Affiliates og indgår nu i et globalt netværk af uafhængige PR-agenturer, med speciale i forskellige brancher på tværs af kulturer.

Et af de førende repræsentationsbureauer i Norden United Spirit Nordic er blevet medlem af WorldWise PR Affiliates, der er et netværk af PR, sociale medier, virksomhedskommunikation, krisestyring, events og digital markedsføring

– Vi ser spændende muligheder i at træde ind i WorldWise PR Affiliates, hvor vi kan udvide vores netværk, dele erfaringer på tværs af lande og skabe et ekstra lag af sammenhold, med public relations som vores ekspertise. Vi er overbevist om, at vi er stærkere sammen, og dette nye medlemskab åbner flere døre for samarbejde begge veje, siger Christine Engen, CEO og Creative Director hos United Spirit Nordic.

WorldWise PR Affiliates er et globalt netværk af PR-agenturer, indenfor blandt andet turisme, bolig, detailhandel, design, mode, kunst og kultur med mere.

– Vi er glade for at byde United Spirit Nordic velkommen til vores netværk, siger Sissy DeMaria Koehne, som er stifter af WorldWise PR Affiliates og direktør for Kreps DeMaria Public Relations.

– United Spirit Nordic fremmer vores tilstedeværelse i Europa og vil uden tvivl blive et vigtigt link til vores andre medlemmer, som søger stærke PR-partnere til deres kunder i de nordiske lande.

Det er kun muligt at få medlemskab af WorldWise PR Affiliates ved personlig invitation, og alle medlemmer forpligter sig til at overholde de højeste standarder i PRSA’s etiske kodeks.

Med ​​United Spirit Nordic som nyeste medlem, spænder WorldWise PR Affiliates’ netværk nu over 22 lande over hele verden.

Kommentarer är stängda.