Annonce:

Annonce:

Molslinjen sætter rekord mellem Jylland og Sjælland

Flere tager vandvejen på turen mellem Jylland og Sjælland. I 2019 sejlede Molslinjen godt 3,5 millioner passagerer og 1,4 millioner personbiler mellem Jylland og Sjælland. Det betyder, at hurtigfærgerne viser fremgang for 10. år i træk.

Hurtigfærgerne hos Molslinjen havde rekordtravlt i 2019. Næsten 3,5 millioner passagerer valgte at tage turen på tværs af landet med rederiets hurtigfærger i forhold til ca. 3,2 millioner passagerer i 2018 – en stigning på 8,3 procent. Det skriver Molslinjen i en pressemeddelelse.

– Det betyder, at vi for 10. år i træk leverer øget sammenhængskraft i Danmark. Det viser, at vores koncept er rigtigt og langtidsholdbart, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

I 2019 sejlede 7.640 afgange mellem Jylland og Sjælland – 122 flere afgange end året før. Og netop fokus på frekvens er en af forklaringerne på Molslinjens konstante fremgang, mener direktøren.

– Det giver vores gæster den ønskede fleksibilitet, så de kan rejse, når de vil. Der er aldrig særligt længe til den næste færge, siger Carsten Jensen.

Molslinjen planlægger at sejle 7.964 afgange i 2020. Det er en stigning i afgange på 4,2 procent i forhold til sidste år.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.